16 december 2020
Geplaatst door LexWillemars

Als bewoner van Imagine sta je middenin de grootse ontwikkeling van Feyenoord City. Jij bent erbij vanaf de start en beleeft het mee vanaf de eerste rang.

Dit wordt de sportiefste wijk in Rotterdam, waar niet alleen het nieuwe stadion een grote impuls geeft, maar waar er ook veel groei zit in het gebied eromheen. Er vindt een enorme gebiedsontwikkeling plaats en Imagine vormt de start. Zo komt er ruimte voor nieuwe ondernemers, vele voorzieningen en meerdere publieke buitenruimtes zoals parken en sportvelden. Jij loopt of fietst  dadelijk over de groene boulevard langs de Maas en gaat lopend naar een voetbalwedstrijd in het nieuwe stadion. De huidige Kuip wordt behouden en getransformeerd tot een multifunctioneel sportgebouw, met o.a. een outdoor- en indoor-atletiekbaan. Het veld is voor iedereen overdag toegankelijk en hier kun je je dus helemaal uitleven.

Het bruisende Feyenoord City wordt dé ontmoetingsplek aan de nieuwe Maas, voor zowel Rotterdammers als bezoekers. Een levendig en dynamisch gebied, waar jij als toekomstige bewoner van Imagine onderdeel van uitmaakt. Jij groeit en beleeft mee, en dat alles vanaf de eerste rang.