16 juni 2022
Geplaatst door TeamImagineRotterdam

Imagine is het eerste woonproject dat gebouwd wordt binnen Feyenoord City. Op weg naar de oplevering volgen we enkele toekomstige bewoners op de voet. Zoals Misha van der Waard (32), die straks vanaf de zestiende verdieping uitkijkt over de skyline én de gebiedsontwikkeling.

Als Misha van der Waard vanuit zijn huidige appartement aan de Laan op Zuid naar buiten kijkt, ziet hij zijn nieuwe wooncomplex Imagine voor zijn neus verrijzen. ‘Het is tof om alles van zo dichtbij te volgen,’ zegt Misha. ‘Als het gebouw straks de hoogte in gaat, zie ik het nog beter. En ik kijk natuurlijk regelmatig door de bouwhekken als ik er langs loop.’
 
Afvinken
Momenteel huurt Misha, maar hij wilde graag een huis kopen. Rustig wachtte hij af tot hij al zijn wensen kon afvinken. ‘Ik wilde graag in de wijk Feijenoord blijven; ik hou van de mix aan mensen en culturen. Die zie je op de markt op het Afrikaanderplein, maar ook bij mij om de hoek in café de Schuimspaan. Daarnaast ben ik seizoenkaarthouder van Feyenoord, dus het is fijn om dicht bij De Kuip te wonen. Verder wilde ik graag nieuwbouw, een mooi uitzicht en een treinstation in de buurt. En als het even kon een appartement in of dichtbij Feyenoord City, omdat dat project me aanspreekt. Imagine was de gedroomde kans. Die heb ik met beide handen aangegrepen.’
 

Verder lezen kan hier.