16 december 2020
Geplaatst door TeamImagineRotterdam

Aan de waterkant en op loopafstand van Imagine ligt het huidige groene Mallegatpark. Een park voor alle Rotterdammers waar sport, vrijetijdsbesteding en rust samenkomen. De functie van het park en de iconische gaskoepels blijven hetzelfde, maar als onderdeel van Feyenoord City gaat het Mallegatpark ook een onwijze groei tegemoet.

Het groen wordt uitgebreid en loopt dadelijk helemaal door tot aan het nieuwe stadion.  Van het Malletgatpark tot het Eiland van Brienenoord zal één groot Getijdenpark worden aangelegd, waardoor er een nieuw recreatief en ecologisch gebied ontstaat langs de oevers van de Nieuwe Maas. 

Maar dat is niet alles. Het Mallegatpark krijgt ook een groot, multifunctioneel sportplein waar je niet alleen mee kunt doen aan je bootcamp of HIT training, maar er ook evenementen plaatsvinden. Ook komen er ligweides waar je heerlijk kunt ontspannen en picknicken. Vanuit Imagine loop je dus zo de groene boulevard over langs de Maas, de levensader van de stad. Ontspanning, sport en entertainment… allemaal op loopafstand van Imagine.