17 oktober 2022
Geplaatst door TeamImagineRotterdam

Verhalen op de Kaap

Verhalenhuis Belvédère is een van de pareltjes die te vinden is in de legendarische wijk Katendrecht, vlakbij Imagine. Het mooie oude hoekpand van Belvédère ligt ietsje verderop van het hippe Deliplein en vormt het decor van allerhande activiteiten: van exposities tot diners, muziek, wandelingen en voorstellingen, waarin verhalen van Rotterdammers tot leven komen.

Verhalen van vroeger, van de Kaap en haar roemruchte geschiedenis en verhalen van het oude Rotterdam. Maar ook de verhalen van nu.

Het Verhalenhuis bestaat sinds 2008 en is inmiddels uitgegroeid tot een plek van verbinding, waar verschillende werelden uit dezelfde stad elkaar ontmoeten. Je kunt er ook eten en drinken. Dagelijks wordt er door wisselende gastkoks gekookt in de Volkskeuken. Een fijne plek waar je al gauw in gesprek raakt met andere gasten.

Zeker de moeite waard om eens te gaan kijken. Check het programma op https://verhalenhuisrotterdam.nl/