2 december 2021
Geplaatst door TeamImagineRotterdam

Afgevaardigden van Ontwikkelcombinatie Feyenoord City, Vesteda, Bouwcombinatie Heijmans BAM en de Stichting Gebiedsontwikkeling aan de Maas waren op de bouwplaats aanwezig om hun steentje bij te dragen. De wethouder, Bas Kurvers, deed dat via een videoverbinding op afstand. Net als vele toekomstige bewoners. Een live ontmoeting was wat lastig, dus maakten we er een online event van. In het voorjaar van komend jaar hopen we alsnog met z’n allen bij elkaar te komen, zowel bouwers als bewoners, om een écht goede indruk van de eerste, nieuwe, woonlocatie van Feyenoord City te krijgen.

In november jl. werd de échte eerste paal al geslagen. De oplevering wordt medio 2024 verwacht.

Zie jij jezelf hier al wonen? Er zijn nog enkele woningen beschikbaar! Kijk dan snel hier voor de laatste woningen!