Wat een luxe, ruimte en uitzicht: het is bijna onvoorstelbaar!

Met Imagine ontstaan prachtige woontorens op de kop van de Laan op Zuid. Hier zijn op de 21e en 22e verdieping vier luxueuze penthouses beschikbaar met ruime indeling en prachtige architectuur. Met een waanzinnig uitzicht op de stad, Nieuwe Maas, de Kuip en de mooiste zonsopkomsten. Of, aan de andere kant, de zonsondergangen. 

Klik op de afbeelding om in te zoomen

Het uitzicht is dus uitzonderlijk, maar dat is maar een klein deel van het woongenot in deze nieuwe woontorens. Elke penthouse heeft een enorm oppervlakte van meer dan 220m2! Dus krijgt Imagine niet zomaar penthouses, hier gaat het om groter dan royaal. En royaler dan grootst. Met deze oppervlakte kunnen we dat niet anders beschrijven.
 


Het penthouse zal je geen moment beperken om al je dromen te realiseren. Een enorme leefkeuken met kookeiland en bar. Een losse tv-hoek naast een royale loungehoek: het kan allemaal. Verder telt elk penthouse vier slaapkamers, twee badkamers en drie losse toiletruimtes. De masterbedroom heeft een badkamer en suite waar ruimte is voor een vrijstaand bad, royale regendouche en dubbele wastafel. En die ruime inloopkast? Die is toegankelijk via de masterbedroom. 

De penthouses liggen op de bovenste etages van Imagine. Rondom het gehele penthouse is een terras, vanuit iedere kamer stap je zó de buitenlucht in. Waarbij spectaculair uitzicht gegarandeerd is!

Stel je toch eens voor!

Sfeerplattegrond met indicatieve indeling