21 december 2022
Geplaatst door TeamImagineRotterdam

 

Sportief in de buurt

Zo dicht bij de Kuip en met voetbalclub Feyenoord om de hoek is alle inspiratie om te gaan voetballen aanwezig , maar er is meer te doen qua sport in de omgeving van Imagine.

Een balletje slaan bijvoorbeeld. Dat doe je aan de overkant, aan de Korte Stadionweg, bij Padelclub Feyenoord. Met vijf indoor padelbanen, waaronder twee kunstgrasbanen, is deze locatie de grootste club van Rotterdam! Er is een padel-shop, je kunt er een drankje doen en uiteraard zijn er kleedruimtes en een douche aanwezig. Boek online een baan en je bent er zo!

Sportcomplex Olympia is een enorm terrein dat diverse sportclubs huisvest, waaronder twee voetbalverenigingen, een hockeyclub en een atletiekvereniging. Je kunt hier ook terecht voor American Football, cricket én er zijn twee beachvolleybalvelden.

Liever toch individueel sporten? Dat kan bij diverse fitnessclubs in de buurt, onder andere op de Laan op Zuid. Wil je meer personal training op maat, dan kun je bijvoorbeeld terecht bij Fit Happens, vlakbij het Entrepotgebouw of bij Marisports op de Wilhelminapier. Zwemmen kan ook: Zwembad Afrikaanderplein ligt op tien minuutjes lopen.

En voor de hardlopers, een stukje hollen kan natuurlijk altijd! Je rent zo naar de prachtige skyline, pakt een brug mee (of allemaal) of je loopt langs de Nieuwe Maas de andere kant op, naar het Eiland van Brienenoord. Mooi uitzicht gegarandeerd!