25 januari 2023
Geplaatst door TeamImagineRotterdam

‘Kijk maar uit, ik kom van Zuid!’ Het is de lijfspreuk van Elisa (48). Ze is een geboren en getogen Rotterdamse. Een Feyenoorder in hart en nieren. En bovenal toekomstig inwoner van Zuid.

Samen met haar zoon nam ze onlangs een kijkje op de bouwplaats van Imagine Rotterdam. Ze gaan wonen in een appartement op de vierde verdieping. ‘Geweldig om te zien!’ roept Elisa uit als ze in haar nieuwe woning staat. De keuken, badkamer en toilet zijn al besteld. ‘Alleen de raam- en vloerbekleding moet ik nog regelen. Maar daar hebben we nog even de tijd voor.’

Waarom Elisa koos voor Imagine?
‘Ik heb straks mijn club om de hoek en het ligt centraal, zodat mijn vrienden makkelijk langs kunnen komen.' En nu al weet ze: Ik hoef hier nooit meer weg.

#feyenoordcity #gebiedsontwikkeling #rotterdam #woneninfeyenoordcity #imagine #imaginerotterdam #woneninrotterdam #nieuwbouw #nieuwbouwrotterdam